Upute za početnike

Čestitamo! Odlučili ste stvoriti jednu zdravu životnu naviku. Da bismo vam pomogli u nastavku ćemo vam dati nekoliko uputa i savjeta:

Krenite od početka

Mysore satovi kako jutarnji tako i poslijepodnevni namjenjeni su potpunim početnicima, dakle onima koji  nikada nisu vježbali yogu, te za one koji su vježbali neki drugi sustav yoge pa sada žele isprobati satove ashtanga yoge. Sa svakim vježbačem se radi pojedinačno iako se vježba u grupi.  Sat na brojanje Ashtanga Led Basic je također namjenjen potpunim početnicima.

Što je potrebno

Na satove se nije potrebno najavljivati, možete doći bilo kada unutar vremena navedenog na rasporedu, ali najkasnije oko sat vremena prije kraja termina kako bi imali dovoljno vremena odvježbati svoj program do kraja. Za vježbanje vam je potrebna udobna odjeća, ručnik za brisanje znoja i dobra volja. Vježbamo bosi (dakako ako iz nekog razloga ne želite skinuti čarape, ne morate). Prostirke, ciglice, i druga pomagala možete posuditi u studiju. Ako imate svoju prostirku možete je ostaviti u studiju.

Bez obaveze prvi put

Ako niste sigurni da li su satovi yoge za vas odnosno da li će yoga program zadovoljiti vaše potrebe za tjelovježbom i relaksacijom nudimo vam mogućnost BESPLATNOG vježbanja prvi sat bez ikakvih daljnih obaveza, kako biste sami osjetili kako yoga djeluje na vas. Česti su upiti zainteresiranih vježbača smiju li odgledati jedan sat. Uvid i prava slika  o učinku vježbi na vlastito tijelo najbolje se stječe kroz vlastito iskustvo pa stoga umjesto gledanja-pozivamo vas na pokusno vježbanje.

Osobni karton

Prilikom upisa zamolit ćemo vas da ispunite svoj osobni karton u kojem ćete navesti ozljede te bilo kakve zdravstvene probleme.Također vas molimo da vašeg učitelja obavijestite o bilo kakvim ozljedama, nedavnim operacijama i slično.
Ako imate bilo kakva pitanja, dvojbe ili prijedloge molimo Vas da nam se obratite. Mi smo ovdje za Vas!

Molimo Vas da pročitate i naše upute za vježbanje i najčešća pitanja i odgovore o yogi.