Instruktori

 

Ružica Matagić KPJAYI/SYC LEVEL 2

Sa yogom se prvi put susreće 2004. godine.  2010.godine završava  TT u Gaia Yoga školi, pod vodstvom Marca Bianchija te time postaje multi-style yoga instruktor.

Sa  Ashtanga Vinyasa yogom prvi se put susreće 2008. godine pod vodstvom svog učitelja Davida Swensona. Neprestano usavršava svoju praksu i načine prenošenja drugima kroz brojne radionice i intenzive raznih učitelja.

2013. godine nakon dvije godine školovanja u SAD-u,  završava teacher training kod  Shiva Rea-e.

Krajem 2019. godine postaje autorizirani učitelj Ashtanga yoge LEVEL 2 i time dobiva blagoslov svog učitelja Sharatha Joisa za podučavanje prve i druge serije ashtanga yoga.

Željka Harčević   RYT 200

Prvo njeno iskustvo sa yogom je bilo u tradiciji Biharske škole prije nekih dvanaest godina. Podučavanjem se bavi od 2007. godine. Blag i nježan pristup, puno strpljenja i ljubavi karakteristika su njezinog stila vođenja. Yoga Nidra (vođeno opuštanje) te druge tehnike relaksacije Željkina su specijalnost.

Praksu Ashtanga Yoge usavršava u Londonu pod vodstvom svog učitelja Davida Swensona.

2012. godine upisuje školu za yoga učitelje (Shanga Yoga centar) u Zagrebu pod vodstvom Snježane Nine Vukas koju završava 2013. godine.

2018. po drugi put odlazi kod svog učitelja Sharatha Joisa u Indiju na mjesec dana kako bi  produbila svoju praksu Ashtanga Yoge.

 Gabrijela Grđan  RYT 200 

Po zanimanju magistar farmacije, niz godina samostalno eksperimentira sa asanama, pranayamom i meditacijom kao protutežom aktivnijim sportovima (rukometom i trčanjem). 2007. godine susreće Ashtanga yogu i sve se mijenja. Ashtanga počinje zadovoljavati njenu želju za dinamikom, snagom, fluidnošću i unutarnjim mirom te joj se polako u potpunosti prepušta.

Kao i Ružica, Gabrijela je provela mjesec dana u Indiji gdje je usavršavala znanje Ashtanga yoge kod svog učitelja Sharatha Joisa. Po povratku  Gabrijela je upisala školu za yoga učitelje (Shanga Yoga centar) u Zagrebu koju je u listopadu 2014. godine uspješno i završila.

TT i radionice sa brojnim učiteljima od Manju Joisa, Davida Swenson, Davida Lifea, Sharatha Joisa do Shiva Rea-e oplemenili su kako njezinu osobnu praksu tako i znanje koje sa ljubavlju prenosi svojim učenicima.

2018. godine po četvrti put odlazi u Indiju usavršavati svoju praksu pod vodstvom svog dragog učitelja Sharathji-a.

Tamara Harčević

Ashtanga yogu počinje vježbati 2010. godine. Nakon dvije godine predanog vježbanja, sa Ružicom i Gabi odlazi u Mysore vježbati pod vodstvom svoga učitelja Sharatha Joisa. Između prvog i drugog odlaska u Indiju, zavrašava i obuku za Pilates Stott instruktora pod vodstvom Mirele Anić.

Zanimajući se i za druge oblike dinamičke yoge, 2014. odlazi na Santorini  kod Shiva Rea-e na TT.

U Padmi se specijalizirala za Prenatal yogu, a i sama je postala mama malog dječaka 2017. godine.

 

Angelina Tkalčić KPJAYI/SYC LEVEL 2

Angelinin susret sa yogom počeo je prije nekih sedam godina, za vrijeme studiranja u Zagrebu. Pod vodstvom svojih učitelja Marca Bianchija i Snježane Vukas prakticira dinamičke stilove yoge i Ashtanga Vinyasu. Povratkom sa studija u Zagrebu počinje vježbati yogu u “Padmi”. Velika strast za yogom rezultirala je kako svakodnevnom yoga praksom tako i željom da upiše školu za učitelje.

2013. godine upisuje školu za yoga učitelje (Shanga Yoga centar) u Zagrebu pod vodstvom Snježane Nine Vukas koju završava u listopadu 2014. godine. Time postaje yoga učitelj sa RYT 200 statusom.

Od 2016. godine pa nadalje odlazi u Indiju te vježba u Mysore-u pod vodstvom svog učitelja Sharatha Joisa.

Krajem 2019. godine kao i Ružica dobiva blagoslov za podučavanje prve i druge serije Ashtanga yoge te time postaje autorizirana učiteljica od strane Sharath Yoga Center LEVEL 2.

 

Matea Vipotnik

Matea je oduvijek vezana uz prirodu, zdrav način života i velika je ljubiteljica pasa. Ashtanga yogom bavi se predano već šest godina i u Padmi vodi satove za početnike ali i za napredne vježbače.

2018. godine po prvi put odlazi u Indiju, gdje u Mysoreu pod vodstvom Sharath Joisa vježba Ashtanga yogu.

Danijela Đukić

Ova profesorica njemačkog i hrvatskog jezika od nedavno je član našeg jogijskog tima. Predano i svakodnevno vježbanje inspiriralo ju je da i sama svoje znanje prenese drugima. U Padmi vodi početne i napredne satove, te kao i Dominka 2017. godine usavršava svoju praksu odlaskom kod Vairagya Ranka.

2018. godine provodi dva mjeseca u Mysoreu gdje vježba Ashtanga yogu sa svojim dragim učiteljem Sharath Joisom te je nedavno krenula sa vježbanjem druge serije.