O nama

U Padma Yogi podučavamo isključivo Ashtanga yogu u tradiciji Sri.K.Pattabhi Joisa i Sharatha Joisa i to pod vodstvom Ružice Matagić autorizirane učiteljice Ashtanga yoge od strane KPJAYI Mysore.

Ružica Matagić kao jedna od voditeljica studija  2016.godine prima blagoslov za podučavanje Asthanga yoge,odnosno autorizaciju, od svog učitelja Sharatha Joisa.

Njezin dragi učitelj Sharathji kao direktor Ashtanga Yoga Instituta i unuk Pattabhi Joisa yogu svakodnevno prakticira od svoje devetnaeste godine. Znanje stečeno kako vježbanjem tako i asistiranjem u yoga shali svoga djeda nesebično prenosi svojim učenicima. Njegova iskrena posvećenost vježbanju i podučavanju neiscrpan su izvor inspiracije yoga učiteljima i vježbačima diljem svijeta.

Svi naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo podučavanja, te svake godine usavršavaju svoju praksu u Indiji, Mysore-u kod svog učitelja Sharatha Joisa.

U Padmi podučavamo Ashtanga yogu kako u jutarnjim tako i u večernjim terminima. I  jutarnji i večernji termini su rezervirani za Mysore stil vježbanja. Dva puta tjedno petkom i nedjeljom podučavamo vođeni sat Ashtanga yoge kako za početnike tako i za napredne.Naši satovi su prilagođeni svim razinama vježbača, od potpunih početnika do naprednih.

Naša misija, odnosno cilj je podučavanje Ashtanga yoge u tradiciji  Sri.K.Pattabhi Joisa i Sharatha Joisa, te priprema i poticanje budućih naraštaja yogija koji jednoga dana žele otići u Mysore u KPJAYI  dalje usavršavati svoju yoga praksu.

Pozivamo vas sve da nam se pridružite u zajedničkom istraživanju svih dobrobiti  ovog divnog stila yoge. 🙂